Het is zo ver. De eerste appartementen zijn klaar, dus we kunnen Make a Break workshops ...meer »


14 t/m 15 dec.GET INSPIRED, move your game
18 t/m 19 jan.GET INSPIRED, move your game
Home

De regie in werk en leven heb jij!

Productiviteit door daadkracht en vitaliteit. Daar gaat het om bij een goede bedrijfsvoering. Maar hoe realiseer je deze aspecten terwijl je medewerkers of jijzelf te maken hebben met hoge werkdruk, grote veranderingen, inefficiency? Hoe bereik je grote bedrijfsresultaten én gemotiveerd en tevreden personeel. Hoe zorg je voor groei en ontwikkeling?

De arrangementen van Make a Break bieden dé oplossing voor al die hardwerkende professionals die door diverse redenen minder productief zijn, te maken krijgen met energieverlies of verminderd functioneren op de werkvloer. Voor iedereen die optimaal wil functioneren en de zin van proactiviteit inziet.

Make a Break: neem even de tijd en de ruimte om toe te komen aan jezelf. Onze professionele begeleiding geeft de juiste tools in handen om met nieuwe inzichten, vaardigheden en plannen verder te gaan. 

Elk arrangement van Make a Break heeft een ander accent. Bekijk onze verschillende thema’s om te bepalen wat het beste bij u of bij de medewerkers past.

“Karin's kracht zit in de helderheid en eenvoud van methoden die zij gebruikt.”

Liesbeth van Eijndhoven

“Lekker op weg naar je topjaar: het maakt krachtig en geeft energie om hierbij stil te staan en 'out of the box' te denken. Heel mooi.”

Jeanet van de Korput
Programme Officer Bernard van Leer Foundation

“Heerlijk bij de hand genomen...”

Bea Pruijt

“Door deze dagen heb ik meer zicht gekregen in mezelf op het gebied van o.a. mijn behoeftes.”

Beppie Keijzer
Directeur OBS de Jagersplas

“Niet een training, maar een ervaring.”

Jaap Meelker

Meer ervaringen van deelnemers »


Make a Break — T. +31 6 1508 6240 — info@makeabreak.nl