“Only those who dare to walk, can leave a footprint”

Team-out

Heb je weinig tijd, ben je gestrest of kom je simpelweg niet toe aan het uitwerken van frisse ideeën? Zie je dit ook bij je teamleden en komt dit de slagkracht van het team niet ten goede?

We hebben  het allemaal regelmatig nodig om een pas op de plaats te maken. Een time-out om even afstand te nemen en te heroverwegen: wat vind ik echt belangrijk en hoe wil ik verder?

Ook als team is dit zeer heilzaam. Zo nu en dan samen tijd nemen om te reflecteren op de huidige gang van zaken en te herbezinnen op de toekomst. Met elkaar een paar dagen doorbrengen in een rustige, comfortabele en natuurlijke omgeving. Tijdens een teamarrangement van Make a Break word je onder deskundige begeleiding geholpen om als team te heroriënteren op jullie gezamenlijke toekomst.

Voor wie is het bedoeld?

Teams die om wat voor reden dan ook vastlopen in hun communicatie, gezamenlijk onder flinke druk staan, hun onderlinge effectiviteit en productiviteit willen vergroten of een flinke dosis motivatie kunnen gebruiken.

Wat ga je bereiken?

Een energiek en gemotiveerd team dat een helder plan heeft voor de toekomst. De intentie is dat ieder teamlid energiek, gefocussed en met duidelijke doelen terug naar huis gaat.

Wat gaan we doen?

Het teamarrangement van Make a Break is een gericht programma met ruimte voor ontspanning, activiteiten, samenzijn en werken aan een nieuwe toekomst. Aangezien elk team een andere samenstelling en achtergrond heeft, zal er op maat gebruik worden gemaakt van ‘Best Year Yet methode, de 5 teamfuncties van Lencioni, de ‘Acceptance & Commitment Theorie’, MDI- profielen, NLP, De Bono, mindfulness, enneagram en andere methodieken. Indien je hier graag meer over wilt weten, vraag gerust een gesprek aan.

Wanneer en waar?

Het teamarrangement duurt in principe 3 dagen en nachten en vindt op locatie plaats. Deze locatie zal afhankelijk van de groepsgrootte en uw wensen worden bepaald. Overleg met ons wanneer wij een teamarrangement voor uw team kunnen organiseren.

Voorbereiding

Belangrijk voor het succes van het Make a Break teamprogramma is dat de teamleden zich 100% inzetten en actief deelnemen.

Begeleiders

Karin Peperkamp en anderen.
 

Make a Break — T. +31 6 1508 6240 — info@makeabreak.nl